Verwarde complotgekkie terroriseert supermarkt in Amsterdam-Zuidoost (Filmpje)

Dankzij deze mevrouw mag u weer een maand binnenblijven

Op YouTube zijn schofterige beelden opgedoken van een vleesgeworden internettrol die losgaat met complottheorieën in een Amsterdamse supermarkt.

Het filmpje van een kleine tien minuten is opgenomen door de dame zelf. Blijkbaar is ze kort voor de opname begint gevraagd om een mondkapje te dragen in de Jumbo die bij buurtbewoners bekendstaat als prettige zaak.

De filmende mevrouw lijkt te hebben gewacht op dat moment omdat ze direct fel van leer trekt over oorlogsmisdaden, de grondwet en allerlei andere redenen waarom zij geen mondkapje zou hoeven te dragen.

Medewerkers belaagd

De beveiliger en hardwerkende supermarktmedewerkers, die elke dag met gevaar voor eigen gezondheid hun cruciale beroep uitvoeren, worden belaagd en weggezet als monsters.

Ook als je zou denken dat de dame haar punt nu wel gemaakt heeft blijft ze nog minutenlang hangen en beperkt ze de doorgang en vergroot ze het besmettingsrisico van andere supermarktbezoekers.

“Op transport”

De account die de video op YouTube plaatste, heeft een heel kanaal van Nederlanders die bewust de coronaregels overtreden en zelfs agenten gaan jennen. In de reacties staan afschuwelijke teksten over beveiligers die “op transport” moeten. Blijkbaar is dit geen reden voor schorsing op YouTube.